Framtidsplaner

« maj 2013 | Startsida

1 inlägg från oktober 2013

12 oktober 2013

Höst

Här var det några månader sedan jag skrev, och det är för att det hänt så otroligt mycket. Jag började på mitt nya jobb i april, och i jun flyttade jag ännu lite mer söderut till Gävle. Sedan dess har jag försökt balansera arbete med fritid, samtidigt som jag försökt skaffa mig nya vänner och bekanta i den nya staden.

Som tur är så flyttade även två av mina kursare ner hit, så nu är vi ett litet gäng dietister som umgås på fritiden. Min familj hälsade på mig under sommaren, vilket gjorde mig väldigt lycklig. Det har varit en del sorg, en del skratt och en del tårar den senaste tiden. Jag börjar dock känna mig hemma. Häromveckan förnyades min anställning och jag blir kvar här året ut. Har även blivit lovad att jag inte behöver oroa mig för nästa år, så lika bra jag gör mig hemmastadd här.

Jag har precis kommit hem från en nordisk konferens i Köpenhamn. Det har gett mig massor med inspiration! Jag är mycket glad att jag har en chef som prioriterar utbildning och utveckling och som lät mig åka, för det gynnar både mitt personliga och mitt proffessionella jag. Jag har så mycket jag vill göra nu på jobbet att det varit svårt att gå hem när mina åtta timmar har gått.

Tänk så bra det kan bli om man bara vågar!

Sök

Om Framtidsplaner

Emma Lundmark
Jag bor i Hudiksvall och har ett vikariat som dietist på Sjukhuset. Jag fortsätter att utbilda mig genom att läsa kurser på distans för att öka min kompetens. På fritiden tränar jag, främst styrketräning men även kettlebell, lagar mat och åker hem för att hälsa på familj och vänner. Jag kämpar med att hitta ett fast jobb som jag trivs med och en plats på jorden där jag kan rota mig.