Framtidsplaner

« Ett sätt att varva ner | Startsida | Höst »

19 maj 2013

Underbar sommarvärme!

Det har varit en bra vecka! Redan på måndagmorgon när jag, supertrött efter helgens långa resa, märkte att björkarna hade börjat slå ut och bli gröna. Sedan dess har det bara blivit varmare och grönare! I fredags gick jag och ett par kollegor och satte oss på en uteservering efter jobbet. Där satt vi tills klockan var nästan nio och det var dags för mig att ta tåget hem. Underbart!

Gårdagen var inte sämre, solen sken och det var sommarvärme hela dagen. Jag var i Sundsvall och kollade runt på sånt som jag vill köpa när jag har flyttat till nya lägenheten. Jag höll dock fingrarna i styr, köpte ingenting!

Söndagar är dock min favoritdag! Jag började med att tvätta och hänga tvätten ute, bara det gör att jag blir lycklig och får sommarkänslor! Jag trotsade värmen och gick på gymmet, körde lite crossfit-teknik eftersom alla crossfit:are verkade vara upptagna så det blev inget pass. Jag svettades ändå och kroppen skakade efteråt. Att sedan få gå hem och äta ordentligt med mat är den bästa känslan. Idag satt jag ute på uteplatsen, och det var nästan för varmt att äta varm mat ute. Låg sedan i solstolen hela eftermiddagen och fick lite färg. Sedan tog jag en promenad runt Lillfjärden med en vän i öronen. Nu ska jag snart få mig lite mat innan det är dags för hockeyfinal. Ja, det är underbart med söndag, eller hur?!

Vad har du gjort idag?

Kommentarer

Du kan inte längre kommentera den här sidan

Sök

Om Framtidsplaner

Emma Lundmark
Jag bor i Hudiksvall och har ett vikariat som dietist på Sjukhuset. Jag fortsätter att utbilda mig genom att läsa kurser på distans för att öka min kompetens. På fritiden tränar jag, främst styrketräning men även kettlebell, lagar mat och åker hem för att hälsa på familj och vänner. Jag kämpar med att hitta ett fast jobb som jag trivs med och en plats på jorden där jag kan rota mig.