Framtidsplaner

« Vår och nytt jobb | Startsida | Underbar sommarvärme! »

09 maj 2013

Ett sätt att varva ner

Vilket underbart väder vi haft dom senaste dagarna! Jag blir så himla lycklig av att mötas av solen när jag går ut på morgonen och innan jag går från jobbet så är det så varmt och jag inser att jag har alldeles för mycket kläder. På tåget hem är det nästan som en bastu, men när jag tänker på att det inte var så längesedan jag frös när jag gick till jobbet så gör det ingenting.

Det är snart dags för mig att flytta igen. Jag fick ju nytt jobb i Gävle och bestämde mig för att pendla till en början, vilket innebär 4 timmars restid till och från jobbet per dag. Jag går hemifrån ungefär kl  06.20 på morgonen, och är hemma kl 18.30. Då byter jag snabbt om och sticker till gymmet för ett pass, sedan hem och har jag tur har jag matlåda klar så att jag i alla fall slipper laga mat, äter och sedan går jag och lägger mig. På tåget försöker jag hinna med mina studier, så att jag har den där lediga stunden för träning på kvällen.

Jag har insett att nu, mer än någonsin, är det otroligt viktigt för mig att få den stunden på gymmet. Även om jag är supertrött när jag kommer hem, kanske lite hungrig/grinig och vill helst slänga mig på soffan, så är det bra att jag kommer iväg. Jag tar bilen till gymmet, även om jag har gångavstånd, bara för att jag ska komma iväg. För väl på gymmet så tar jag i, jag svettas och all stress som jag eventuellt samlat på mig under dagen används för att bli starkare. När jag är klar har jag bearbeta dagens problem och svåra situationer, och en känsla av att "nu är jag klar, nöjd, för dagen och nu kan jag äta, vila och återhämta mig".

Jag stronger

Hur gör du för att varva ner?

Kommentarer

Du kan inte längre kommentera den här sidan

Sök

Om Framtidsplaner

Emma Lundmark
Jag bor i Hudiksvall och har ett vikariat som dietist på Sjukhuset. Jag fortsätter att utbilda mig genom att läsa kurser på distans för att öka min kompetens. På fritiden tränar jag, främst styrketräning men även kettlebell, lagar mat och åker hem för att hälsa på familj och vänner. Jag kämpar med att hitta ett fast jobb som jag trivs med och en plats på jorden där jag kan rota mig.