Framtidsplaner

« Nyårslöfte? | Startsida | Satsar »

06 januari 2013

Ångest inför att återgå till arbetet? Inte jag!

Igår packade jag bilen och körde de nästan 60 milen ner till Hudiksvall igen. Jag undviker alltid ledsamma farväl när jag åker, för jag vet att jag snart är tillbaka igen och ingen idé att göra min avfärd till något tråkigt. Jag var framme strax efter nio och fick en lugn kväll i soffan. 

Idag är jag mer peppad än någonsin. Det är nytt år, knäet känns bättre och bättre (halkade och slog knäskålen ur led för en månad sedan och har knappt kunnat träna) och ni ska se att det smäller bara till så är våren här! 

Under julledigheten har jag åtagit mig lite nya utmaningar som gjort mig ännu mer peppad inför framtiden. Allting känns bara så himla bra och jag ser verkligen fram emot året 2013. Idag ska jag ut på stan en sväng för jag har lite saker jag vill införskaffa. Sen blir det en tur på gymmet. Jag har nya spännande mål med min träning och idag är första dagen! Rehab är tyvärr en del av mitt mål men det känns ändå bra. Jag förväntar mig att vara helt återställd i knäet innan året är slut. 

Imorgon är det dags att återgå till jobbet igen efter 2 lediga veckor. Igår när pappa frågade mig hur det kändes att åka tillbaka igen så ryckte jag på axlarna. När han frågade om jag längtade tillbaka till jobbet svarade jag omedelbart "JA!". Mitt fria jobb, mina kollegor, atmosfären på jobbet, allt är så bra och dagarna då man inte vill gå på jobbet är lätträknade. 

Det som kan kännas tråkigt är att jag bara har tre månader kvar på det här jobbet. Den här julledigheten har dock fått mig att ta vissa beslut angående min egen framtid. Så trots att framtiden är rätt oviss så tror jag det kommer bli väldigt bra. 

God fortsättning på det nya året!

 

Kommentarer

Du kan inte längre kommentera den här sidan

Sök

Om Framtidsplaner

Emma Lundmark
Jag bor i Hudiksvall och har ett vikariat som dietist på Sjukhuset. Jag fortsätter att utbilda mig genom att läsa kurser på distans för att öka min kompetens. På fritiden tränar jag, främst styrketräning men även kettlebell, lagar mat och åker hem för att hälsa på familj och vänner. Jag kämpar med att hitta ett fast jobb som jag trivs med och en plats på jorden där jag kan rota mig.