Framtidsplaner

« Våga prova flytta men se till att få det stöd du har rätt till | Startsida | Motivation - Inspiration »

08 november 2012

Varm i kläderna

Jag har bott och jobbat ca 2 månader i Hudiksvall nu. Redan. Tiden går så väldigt fort. Det är ett jätteintressant jobb. Jag arbetar på medicinkliniken med mottagning och avdelningar. Sedan jobbar jag inom flera team: palliativa teamet, diabetesteam, neuroteam. Jag jobbar mot vuxenpsykiatrin och mot barn- och ungdomshabiliteringen. Det innebär att det är en väldigt spretig tjänst. 

Fördelen, särskilt nu när jag är nyutexaminerad, är att jag får prova på så mycket. Jag får känna efter vad det faktiskt är jag vill jobba med i framtiden. Vill jag jobba med barn med funktionshinder, medicinpatienter eller inom psykiatrin. Hur häftigt som helst!

Jagjobbar

Två månader innebär att jag börjar känna mig varm i kläderna, trots all spretighet och allt som jag lärt mig (och mycket finns det kvar). Att bli varm i kläderna innebär att jag vågar ta för mig, vågar säga till och vågar utveckla inte bara mig själv utan nutritionsarbetet. 

Det bästa med allt det här är ändå hur rätt det känns. Jag vill inte jobba med något annat! Jag vill vara dietist och jag är så glad att jag är det. 

 

Kommentarer

Heja på Emma!
Att jobba inom området psykisk ohälsa som dietist är otroligt spännande och vi gör ett väldigt viktigt jobb som ger stort resultat på måendet. Hoppas på fler tjänster!
Hälsningar dietistkollegan Anna

Du kan inte längre kommentera den här sidan

Sök

Om Framtidsplaner

Emma Lundmark
Jag bor i Hudiksvall och har ett vikariat som dietist på Sjukhuset. Jag fortsätter att utbilda mig genom att läsa kurser på distans för att öka min kompetens. På fritiden tränar jag, främst styrketräning men även kettlebell, lagar mat och åker hem för att hälsa på familj och vänner. Jag kämpar med att hitta ett fast jobb som jag trivs med och en plats på jorden där jag kan rota mig.