Framtidsplaner

Startsida

1 inlägg om "Övrigt"

04 mars 2012

Flyttad

I helgen har jag flyttat in i min nya lägenhet. Det är jättefint och ni ska få en liten bild på hur det ser ut just i skrivande stund i mitt vardagsrum. Det är fortfarande lite tomt och jag har lite grejer i kartonger men jag känner mig redan som hemma och det känns så bra. 

2012-03-04 17.00.47

Det är ljust och fräscht i större delen av lägenheten, sovrummet är lite mörkare och mysigare. Jag jobbar just nu med att sätta upp tavlor och gardiner och lista ut var jag vill ha alla mina grejer. Att jag äntligen har fått ett hem gör mig så lugn och trygg så det finns inte. Jag gillar inte att leva på andra och "tränga mig på", bo på någons soffa och använda någons dusch. Jag älskar min familj och mina vänner och dom är underbara som ställer upp samtidigt som jag behöver ha mitt eget. 

På jobbfronten knallar det och går. Det är vecka 10 som kommer vilket innebär sportlovsvecka och ungefär bara en fjärdedel så många portioner som vi brukar ha. Imorgon ska vi ha utbildningsdag och jag har fått äran att hålla i en internutbildning i ett par timmar. Det ska bli väldigt roligt men jag är lite nervös. Sen i veckan ska jag använda ett dataprogram för att näringsberäkna skolmatsedeln. Åh, det är just sånt här jag vill göra. Även om jag nu bara får göra det i en vecka så är det värt det. Förhoppningsvis kan det leda till något mer i framtiden! Det känns som om det är otroligt viktigt att jag visar vad jag kan nu, visar att jag faktiskt har mycket kunskaper och är en tillgång för kommunen. Jante är inte välkommen här! Jag är något och jag är bra! 

 

Sök

Om Framtidsplaner

Emma Lundmark
Jag bor i Hudiksvall och har ett vikariat som dietist på Sjukhuset. Jag fortsätter att utbilda mig genom att läsa kurser på distans för att öka min kompetens. På fritiden tränar jag, främst styrketräning men även kettlebell, lagar mat och åker hem för att hälsa på familj och vänner. Jag kämpar med att hitta ett fast jobb som jag trivs med och en plats på jorden där jag kan rota mig.