Ettplus

« | Startsida | »

12 juli 2012

Torsdag morgon… Numera vaknar jag med typ mensvärk. Jag har tidigare i mitt liv varit väldigt befriad från just mensvärk så jag har liksom lite svårt att placera känslan på “värkskalan”. Ni som gått på vägen före mig, hade ni mer konstant värk eller periodisk värk innan “kalaset” satte igång?
Andra förändringar i måendet (har ju egentligen inte förändrats så mycket sen typ v 30) sista 5-6 dagarna är enormt ökad trötthet, känslan av att magen kommer att spricka ifall någon petar på den med ett föremål spetsigare än en gummiklubba samt denna “mensvärk”.

Kommentarer

Du kan inte längre kommentera den här sidan

Sök

Om Ettplus

Christina Lindström
Jag är en 32-årig västerbottning vars liv förändrades den dagen i november 2011 då jag fick reda på att vi skulle ha barn. Har blivit van den växande magen, nu ska jag förbereda mig inför den kommande föräldrarrollen med allt vad det innebär. Följ mina steg framåt här...