Ettplus

« | Startsida | »

21 juli 2012

Hej lördag! Så djupt och mycket jag sov inatt har jag nog inte sovit på många veckor. Skönt! Snarkat ordentligt har jag givetvis oxå gjort. Mitt snarkeri finns numera på sambons mobil, kanske en remix i framtiden? Vaknar jag mitt i natten med den grå kudden 1mm från fejset, ja då vet jag att han har lessnat. Inte ett kvävningsförsök på G utan bara en snarkbarriär.

Pratade med magen imorse och vi kom överens om att nu skulle vi banne mig samarbeta för att få ut lilla guldklimpen. Nu har jag ju fått vila upp mig inatt. En vecka till Bf, visst är det en toppendag att födas på?

Ha en finfin dag!

Kommentarer

Du kan inte längre kommentera den här sidan

Sök

Om Ettplus

Christina Lindström
Jag är en 32-årig västerbottning vars liv förändrades den dagen i november 2011 då jag fick reda på att vi skulle ha barn. Har blivit van den växande magen, nu ska jag förbereda mig inför den kommande föräldrarrollen med allt vad det innebär. Följ mina steg framåt här...