Ettplus

« | Startsida | »

16 juli 2012

God morgon måndag!

Tycker minsann att tiden bara springer iväg. Kan inte fatta att det snart gått alla gravidosveckor. Var det inte väldigt nyligt som vi räknade veckor extremt noga och mätte bäbisen mellan tummen och pekfingret beroende på vad texten sa? "Shit, bäbisen är 6 cm nu" eller "livmodern är stor som en grapefrukt, coolt va?". Just nu känns det som att livmodern är lika stor som London-OS samling av matchuppvärmningsbollar för både dam- och herrhandboll. 

Vädret ser ut att bli fint. Till svärfars stuga åker vi efter lunch. Ha en finfin dag!

Kommentarer

Du kan inte längre kommentera den här sidan

Sök

Om Ettplus

Christina Lindström
Jag är en 32-årig västerbottning vars liv förändrades den dagen i november 2011 då jag fick reda på att vi skulle ha barn. Har blivit van den växande magen, nu ska jag förbereda mig inför den kommande föräldrarrollen med allt vad det innebär. Följ mina steg framåt här...