Ettplus

« | Startsida | »

21 juni 2012

Nu borde jag strax kunna kalla mig för höggravid (annars blir jag sådär härligt gravidhormonellt arg och kallar mig för det ändå, så det spelar ändå ingen roll). Här kommer några punkter från en lång lista som i alla fall stämmer in på mig i dagsläget:

- Det inte längre hjälper att “smita förbi” folk sidledes då du är bredare så än framifrån.

- Det känns som om man har sprungit en mil när man går upp för en trapp.

- När man hellre går barfota än att ta på sig strumpor eller skor

- När man måste kissa igen så fort man rest sig och trott att man var färdig.

- När du ställer dig med benen en meter från varann för att förbereda dig på att böja dig ner.

- Allt är väldigt irriterande.

MEN… Det är samtidigt det mysigaste som finns – att få bära runt på den lille i magen. Usch, vilken separationsångest man ska ha när han ligger en halvmeter bredvid sig i spjälsängen. Ha en finfin dag!

Kommentarer

Du kan inte längre kommentera den här sidan

Sök

Om Ettplus

Christina Lindström
Jag är en 32-årig västerbottning vars liv förändrades den dagen i november 2011 då jag fick reda på att vi skulle ha barn. Har blivit van den växande magen, nu ska jag förbereda mig inför den kommande föräldrarrollen med allt vad det innebär. Följ mina steg framåt här...