Ettplus

« maj 2012 | Startsida | juli 2012 »

19 inlägg från juni 2012

29 juni 2012

Igår var det exakt 1 månad till bf. EN månad! Helt galet. Sambon har själv kommit på att han inte ska dricka nåt nu sista tiden (nog för att han bara dricker ett par gånger per år, men igår hade dom fimafest). Han är klok nog att komma på såna saker själv, behöver aldrig oroa mig för att han inte ska finnas där, oavsett om det gäller barnmorskbesök eller nåt banalare. Han är go', min guldklimp. Ha en finfin dag!

26 juni 2012

Om knappt två timmar sitter vi hos barnmorskan, gör antagligen det gamla vanliga: stick, kiss, blodtryck och vikt. Men idag ska vi även få se en film om andning (eftersom vi missade ett föräldrargruppstillfälle). Ha en finfin dag!

24 juni 2012

Glad midsommar i efterskott, jag har haft en toppenhelg i svärfars stuga.

21 juni 2012

Nu borde jag strax kunna kalla mig för höggravid (annars blir jag sådär härligt gravidhormonellt arg och kallar mig för det ändå, så det spelar ändå ingen roll). Här kommer några punkter från en lång lista som i alla fall stämmer in på mig i dagsläget:

- Det inte längre hjälper att “smita förbi” folk sidledes då du är bredare så än framifrån.

- Det känns som om man har sprungit en mil när man går upp för en trapp.

- När man hellre går barfota än att ta på sig strumpor eller skor

- När man måste kissa igen så fort man rest sig och trott att man var färdig.

- När du ställer dig med benen en meter från varann för att förbereda dig på att böja dig ner.

- Allt är väldigt irriterande.

MEN… Det är samtidigt det mysigaste som finns – att få bära runt på den lille i magen. Usch, vilken separationsångest man ska ha när han ligger en halvmeter bredvid sig i spjälsängen. Ha en finfin dag!

19 juni 2012

Dagens tips: sök efter Pippiluringen på Facebook. Superfina barnkläder med mysiga tyger.

18 juni 2012

Hej måndag!

Guten morgen. En riktig sovmorgon idag, tror jag skippar morgonpromenaden då höfterna inte mådde så bra av det igår. Däremot funderar jag på att göra en liten runda på stan. Hoppas på att det kommer ut lite hus på Hemnet så vi får någon visning att planera in. Vägde mig imorse, så som jag brukar på måndagar, och vikten står stilla. Har i alla fall fått höra att min mage har växt så förra gångens tveksamma tillväxt (SF-måttet) borde ha rättat till sig. En vecka innan det är dags för barnmorskan igen, därefter blir det varannan vecka. Upp & hoppa, ha en finfin dag!

15 juni 2012

2012-06-15

Wpid-IMAG0327

Det tar sig, nu ligger amningkudden (köpt för 150kr) i spjälsängen och väntar på en viss bäbis. Ha en finfin dag!

14 juni 2012

God morgon, torsdag!

Wpid-IMAG0323

Skönt att börja dagen med att rasta magen, ha en finfin dag!

13 juni 2012

Senaste dagarna har innehållit husvisningar, nervositet, lite dålig sömn och fin present frn arbetskompisarna. Inte hade jag väntat mig nåt sånt! Blev så glad :-)

Idag blir de promenad och sen lite umgänge med mor. Tror jag. Tanken är att vi ska handla lite tyger. Ha en finfin dag!

11 juni 2012

God morgon måndag! Läste för nån dag sen en "grannblogg" här på Minbebis där ägaren hade en riktig hormondag. Igår var det min tur. Det bara strömmade hormoner (och mormoner?) i hela kroppen. Tur att det brukar lugna ner sig och håller sällan i sig mer än 1 eller 2 dagar. Så idag, efter många timmars sömn, känner jag mig piggare. Ha en finfin dag!

Sök

Om Ettplus

Christina Lindström
Jag är en 32-årig västerbottning vars liv förändrades den dagen i november 2011 då jag fick reda på att vi skulle ha barn. Har blivit van den växande magen, nu ska jag förbereda mig inför den kommande föräldrarrollen med allt vad det innebär. Följ mina steg framåt här...