Ettplus

« 2012-06-15 | Startsida | »

18 juni 2012

Hej måndag!

Guten morgen. En riktig sovmorgon idag, tror jag skippar morgonpromenaden då höfterna inte mådde så bra av det igår. Däremot funderar jag på att göra en liten runda på stan. Hoppas på att det kommer ut lite hus på Hemnet så vi får någon visning att planera in. Vägde mig imorse, så som jag brukar på måndagar, och vikten står stilla. Har i alla fall fått höra att min mage har växt så förra gångens tveksamma tillväxt (SF-måttet) borde ha rättat till sig. En vecka innan det är dags för barnmorskan igen, därefter blir det varannan vecka. Upp & hoppa, ha en finfin dag!

Kommentarer

Du kan inte längre kommentera den här sidan

Sök

Om Ettplus

Christina Lindström
Jag är en 32-årig västerbottning vars liv förändrades den dagen i november 2011 då jag fick reda på att vi skulle ha barn. Har blivit van den växande magen, nu ska jag förbereda mig inför den kommande föräldrarrollen med allt vad det innebär. Följ mina steg framåt här...