Ettplus

06 augusti 2012

I fredags, den 3 augusti, kom han till oss. Lilla, söta, underbara Axel.

29 juli 2012

+1

Oj vad vi väntar på dig bäbis. Just nu kan man inte göra så mycket annat än att just vänta och vila. Ha en finfin dag!

28 juli 2012

Nej, ingen bäbis än. Bf idag dessutom. Komma ut snart eller?

21 juli 2012

Hej lördag! Så djupt och mycket jag sov inatt har jag nog inte sovit på många veckor. Skönt! Snarkat ordentligt har jag givetvis oxå gjort. Mitt snarkeri finns numera på sambons mobil, kanske en remix i framtiden? Vaknar jag mitt i natten med den grå kudden 1mm från fejset, ja då vet jag att han har lessnat. Inte ett kvävningsförsök på G utan bara en snarkbarriär.

Pratade med magen imorse och vi kom överens om att nu skulle vi banne mig samarbeta för att få ut lilla guldklimpen. Nu har jag ju fått vila upp mig inatt. En vecka till Bf, visst är det en toppendag att födas på?

Ha en finfin dag!

18 juli 2012

Tio dagar kvar till Bf. 10! Lite besviken är jag att sista 2 dygnen typ varit utan förvärkar, kanske bara någon enstaka svag en. Det är ju tydligen bra om kroppen och livmodern börjar jobba så smått i tid. För en del kommer förlossningen igång pang!bom! och för en del tar det tid. Någon som kort kan berätta hur det gick till?

16 juli 2012

God morgon måndag!

Tycker minsann att tiden bara springer iväg. Kan inte fatta att det snart gått alla gravidosveckor. Var det inte väldigt nyligt som vi räknade veckor extremt noga och mätte bäbisen mellan tummen och pekfingret beroende på vad texten sa? "Shit, bäbisen är 6 cm nu" eller "livmodern är stor som en grapefrukt, coolt va?". Just nu känns det som att livmodern är lika stor som London-OS samling av matchuppvärmningsbollar för både dam- och herrhandboll. 

Vädret ser ut att bli fint. Till svärfars stuga åker vi efter lunch. Ha en finfin dag!

12 juli 2012

Torsdag morgon… Numera vaknar jag med typ mensvärk. Jag har tidigare i mitt liv varit väldigt befriad från just mensvärk så jag har liksom lite svårt att placera känslan på “värkskalan”. Ni som gått på vägen före mig, hade ni mer konstant värk eller periodisk värk innan “kalaset” satte igång?
Andra förändringar i måendet (har ju egentligen inte förändrats så mycket sen typ v 30) sista 5-6 dagarna är enormt ökad trötthet, känslan av att magen kommer att spricka ifall någon petar på den med ett föremål spetsigare än en gummiklubba samt denna “mensvärk”.

10 juli 2012

Sitter och laddar inför barnmorskebesök. Detta besök och ett till inbokat innan bf. Det blir dessutom ett tillväxtultraljud i afton. Vår ordinarie BM har semester så istället får vi träffa häxan Surtant som vi bytte bort i v 12. Men det får gå bra nu när besöken går som på räls.

09 juli 2012

I magen - utanpå magen

Detta med bärselar är ju rena djungeln. Vilken ska man köpa? Försökte läsa på lite och kom fram till att jag ville ha en Beco. Så då fick det bli en Beco. Köpt på Tradera.

Beco

Ny vecka och ny graviditetsvecka, 38 (37+1). Igår hämtade vi hem barnvagnen, nu står den på "sin" plats i hallen och väntar på lillgrodan. Imorgon blir det barnmorskan igen... x2. Först vanligt besök, sen tillväxtultraljud.

Sök

Om Ettplus

Christina Lindström
Jag är en 32-årig västerbottning vars liv förändrades den dagen i november 2011 då jag fick reda på att vi skulle ha barn. Har blivit van den växande magen, nu ska jag förbereda mig inför den kommande föräldrarrollen med allt vad det innebär. Följ mina steg framåt här...