« Prata mat - Rädda liv! | Main | Yogasmoothie med morot, äpple och kokos »

28 februari 2017

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Linn

Test

Anna Karlsson

Hej Agneta! Nu verkar det funka att kommentera! Men det är ofta kommentarsfunktionen strular, tyvärr. Det var ju många som fastade en eller två dagar i veckan för något år sen, men nu ser man inte så mycket av det, eller så gör de som fastar det mer diskret nu? Jag tycker inte heller att jag hör så mycket om detox just nu.
En del fastar under Ramadan utifrån sin religion. Något som fascinerar mig är att många av de som jag träffat gått upp i vikt under fastan!

Om jag skulle avstå /fasta från något skulle det väl vara den serie jag följer på Netflix eller ta bort Netflix helt under en månad och bara läsa böcker i stället. Men, jag är inte så mycket för det där att lida och späka sig själv, som du vet. Jag är mer big fan av rutiner och balans i tillvaron. =)

Agneta

Min tanke är just att genom att under en period avstå från en riktigt dum onödighet återta kommandot och få balans! Om jag "fastar" från att läsa reklamblad tex, frigör jag tid att pyssla med blommorna, eller genom att sluta försjunka i att tycka synd om mig själv orkar jag kanske ta längre promenader och uppskatta det! Alltså ingen späkning utan sunt utsorterande av knasiga beteenden eller rutiner jag lagt mig till med när livet snurrat på.
Jag har bestämt mig för just reklam- och gratistidningsfasta. Kanske nån fler grej följer med av bara farten. Men det ska ske i en positiv anda, med glädje!

Anna Karlsson

Hej igen!
Reklambladsfasta låter sunt.
Ta hand om dig och lycka till!

The comments to this entry are closed.