« Depression och rörelse | Main | Världens bästa hälsa med psykoterapi? »

08 september 2016

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

VeronicaA

Eller kan du äta din biff och tänka, "allt kött är hö".

Anna Karlsson

Hej Veronica!
Jag föredrar nog att tänka på hur det smakar när jag äter kött. Jag har inte alls dåligt samvete över att vara blandkostare, även om jag gärna väljer vegetarisk mat och fisk i hög utsträckning. Det här inlägget handlar mer om det omöjliga i att kunna ha koll på allt som skrivs och det orimliga i att begära det av sig själv samtidigt som man vill fortsätta vara nyfiken.
Ha det bra!

Dietistannica

Åh, jag förstår vad du menar. Tidigare kände jag att jag var en dålig dietist som inte har koll på alla grejer som kliniska dietister har koll på. Men nu har jag bestämt mig för att det är okej att satsa på att vara bra på det jag jobbar med, och låta resten vara sånt jag har ett "hum" om. Ingen kan allt. Om alla tog på sig samma roll så skulle ingen kunna vara riktigt på någonting. kram!

VeronicaA

Vill bara påpeka min kommentar var skriven med humor. Så det var inget sådant, det var ett skämt.

Jag förstod precis vad inläget handlade om.

Jag möter människor varje dag i svåra situationer så för mig är humor en del av arbetsredskapet, så jag ber om ursäkt om detta inte föll väl ut.

Anna Karlsson

Be inte om ursäkt Veronica!
Det var roligt. <3

Anna

anica

Huvudet på spiken Anna! Skönt att fler känner som jag!

The comments to this entry are closed.