« Kryddig saffransfisk | Main | Dillpesto »

06 juli 2016

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Anna Karlsson

=)Vilka fulsöta hundar!
Ett tips när det gäller yoga är att IksU kör en del pass i vänortsparken. Om vädrets makter tillåter. Det är ju rätt bra och skönt att bli guidad ibland även om man yogar hemma. Själv har jag en tendens att fokusera på de asanas jag behöver träna minst på när jag yogar på egen hand. Brukar du köra ett helt ashtangapass när du tränar hemma?

Agneta Frängsmyr

Precis! Ta chansen att träna ute! Möjlighet till utomhusträning i sommar finns också vid Umelagun flera gånger i veckan där olika pass ges.
Min träning hemma består hittills mest av att jag gör Solhälsningar. Har köpt en bok av David Swenson där de olika positionerna i ashtanga vinyasa yoga visas, han ger även några kortversioner att göra om man inte har tid eller ork med ett helt ashtangapass. Några av de positionerna är inte de jag är mest bekväm med... Planen är att bygga ut solhälsningarna till 15-minutersvarianten åtminstone ett par gånger i veckan.
Och så då promenaderna med och utan hund!

The comments to this entry are closed.