« "Sociala medier vs vetenskapen" | Main | DASH - nya modedieten? »

02 maj 2016

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Karin

Hej Anna!!
Så kul det låter. Tack för inspirationen! Jag tror också på att gå utanför bekvämlighetszonen, för att utvecklas och tänka i andra tankebanor är de som hjärnan är så himla van att tänka!

Karin

Det skulle såklart stå HEJA Anna!

Agneta Frängsmyr

Det här med tights och slimmade kläder har aldrig varit min grej. Så för ett och ett halvt år sedan provade jag yoga, och köpte just tights! Först ett par försiktigt svarta. Nu tränar jag i ett par upseendeväckande mångfärgade och trivs! Att jag dessutom fortsätter yoga, och inte svimmar av stress när vi ska försöka genomföra serien själv, är en bedrift i sig. Jag, min kropp och knopp klarar av mer än jag tror!! Om två år vill jag upp i huvudstående. Då är jag 56 år och tillräckligt vuxen för att hålla på med såna barnsligheter:)

Anna Karlsson

Tack Karin och Agneta för era kommentarer och hejarop=)
Agneta, fortsätt yoga, det är en resa i sig, behövs inga häftiga, akrobatiska asanas för att det ska ge effekt. Men det är coolt att utmana sig själv lite extra och se att man kan klara mer än man tror. Det ger självförtroende och en känsla av styrka.

The comments to this entry are closed.