« Leif Mannerström ryter till! | Main | Vegetabilisk "kvarg" »

31 mars 2016

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Cissi

Har precis druckit kaffe, en stor grön smoothie, ätit knäckebröd med avokado OCH ett ägg... Det var lite för mycket. Vansinnigt mätt nu!

Karin

Vad spännande det låter med grön smoothie. Vad innehåller den? Åt du hemma i lugn och ro, eller i farten, eller på jobbet?

LB

Hej! Får lätt "frukost-torka" och äter mest för att jag måste. Vore roligt att få lite förslag på bra sammansatta frukostar för lite inspiration!
Tack för bra sida!

Karin

Hej LB!
Ja, det är du inte ensam om. Det ser man till och med i studier, att det målet som är mest samma från dag till dag är frukosten. Det ska ofta gå fort och va enkelt, så det blir väl så.
Är du en som gillar gröt? I såna fall är denna sida inspirerande tycker jag: http://www.axa.se/Recept/Grot/
Tänk så mycket olika man kan göra i gröt med tillbehör-form.
Om du inte gillar gröt så tänker jag t.ex. "Äggmacka och smoothie" och "yoghurt/kvarg, bär och granola".
Men jag ska försöka fota av fler gånger vid frukost, då jag känner att jag fått till något annorlunda än plain havregrynsgröt :)
Trevlig helg!

Anna Karlsson

Hej! Kolla gärna under recept: frukost här på bloggen. Där finns ett par tips. Annars behöver inte frukost vara så fruktansvärt varierat. Om en är morgontrött kan det vara rätt skönt att köra på samma grej, i alla fall vardagar. Ha det gott!

LB

Tack för fina tips! Ja gärna lite foto vid tillfälle, alltid roligt med inspiration! Trevlig helg ni med!

Annica Långvall på Matsmart

Än så länge har jag tid på morgonen att äta en lätt frukost med lillgrabben innan vi gör oss i ordning. Det bör tilläggas att jag sedan får springa med vagnen till bussen - men det kan det väl vara värt ;) Mysmorgonkaffet dricker jag dock när jag kommer fram till skolan. Den koppen är helig! Kan tänka mig att det blir ännu mer kort om tid ju fler barn man har - jag har ju "bara" en :)

Karin

Ja, tänk vad vi alla "håller på" på morgnarna. Tack för din berättelse Annica! Jag gjorde nog så när jag "bara" hade Alva också. Man får kanske anpassa sig och följa med i ens egna och familjens behov hela tiden... helt klart är ju att vi har behov av frukost, oavsett när, var och hur :)
Ha en fin dag i Stockholm!

The comments to this entry are closed.