« Våra bästa sommarrecept! | Main | Sommarhälsning och sommarträning »

06 juli 2015

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

namnlös

Hoppas att det inte är någon som läser detta min första fundering blir var för inte vara ärlig med hur verkligheten är har man ätit fel och gått upp i vikt så har man varför alla dessa omskrivningar av verkligheten om det är så att man är yrkes människa i erat yrke så tänker jag att ärlighet och tydlighet måste vara det första man jobbar med även om det kan vara obekvämt för er eller dom ni hjälper eller personligen så tycker jag att ni ska tänka en och två gånger innan det publiceras sån här smörja även om det är på nätet och dom flesta missar lyckligtvis denna smörja.

Anna Karlsson

Hej namnlös! Tråkigt att du tycker att det jag skrivit är smörja.Tyvärr förstår jag inte riktigt vad du menar och vad det är du reagerar över? Är det ironin om fat talk du missar? Jag är alltid 100 procent ärlig och de flesta tycker att jag är väldigt tydlig också. Jag bangar heller inte för det som är obekvämt. Om man äter mer energi än man gör av med går man upp i vikt, javisst är det så, och visst kan det leda till ohälsa. Men utseendekulturen har ingenting att göra med hälsa. Tvärtom skapar den ohälsa, både fysisk och psykisk. Jag tycker att du ska läsa boken, så förstår du kanske bättre.

The comments to this entry are closed.