« Jordgubbar | Main | Sol underbara sol! »

22 juni 2015

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Agneta Frängsmyr

En stor fördel är att jag "får vara mig själv för en stund" för att citera en känd reklam... Jag vägrar tävla, gillar inte att mäta resultat mot någon. Om jag upptäcker att rörelser känns enklare att utföra eller går oväntat fort - det är bara kul! Men då ska jag upptäcka det själv, inte jämföras med någon eller av någon. Just nu är fysisk yoga och yin-yoga min grej, under semestern hoppas jag på längre hundpromenader och kanske cykelturer med hunden i korg.

Veronica A

Har alltid arbetat med människor, det kan vara frustrerande ibland. Och jag gillar med fördel den träning där frustrationen kan frisläppas på ett efektivt sätt. Boxning t ex funderar jag på att börja med på "äldre dar"...

The comments to this entry are closed.