Efterrätt, ibland är det enklaste just det godaste! Man- tager- vad - man- haver konceptet fungerar utmärkt!
Inspirerad av påskens färger lagades fruktsallad av: bananer, apelsiner, gröna druvor och konserverade aprikoser fick symbolisera äggulor. Några msk koncentrerade apelsinjuice tillsattes( för smak och saftighet) och några tsk honung ( för att mildra udden av syran). Salladen fick safta till sig några timmar i kylen. Vid serveringen hälldes den upp på ett vackert fat och garnerades med nötter.
Till fest serverar man nog glass/ grädde till samt rån/ kaka/ flarn. Till vardags passar det bra med keso/ kvarg och ett kex.
Vi behöver äta mer frukt och fruktsallad är ett sätt att öka intaget på ett positivt sätt.
Mums! Bästa efterrätten, mellanmålet och frukosttillbehöret ever!
Posted by: Anna Karlsson | 07 april 2015 at 11:07
Håller med Anna. Bästa efterrätten ever! Frukt är godis :-D (nu blev jag hungrig)
Posted by: Veronica A | 10 april 2015 at 10:52