« Inspiration eller transpiration? | Main | Alternativa snacks till fredagsmyset; dip för grönsaker »

15 oktober 2013

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Agneta

Funderar på hur det skulle bli med annan söt, torkad frukt. Hackade torkade päron eller mjuka aprikoser?

Karin Byström

Bra tips Agneta! Jag tror att jag ska testa med att finriva färska päron också.

Anna Karlsson

Spännande Karin! Russin är en järnrik klassiker. Men jag tycker inte att man ska vara allt för rädd för små mängder socker. Det är ju bara en kolhydrat, glukos och fruktos, fast utan någon direkt näring. Kan barnen vänja sig vid att allt inte ska smaka sött är förstås mycket vunnet! Ha en jättefin dag Karin!

Karin Byström

Vi är inte rädda för socker. Det känns bara som en kul utmaning att göra någonting gott som inte innehåller tillsatt socker. Många mellanmålsprodukter (läs kex) för barn ger rätt mycket socker. Det vore kul att göra något som ger mycket fibrer, vitaminer och sötma från frukt/bär som barnen gillar och vill ha!

Veronica A

Går bra att byta ut nötterna mot ex solrosfrön om man är nötallergiker...

The comments to this entry are closed.